Company Detail

  1. Home
  2. Cambodia
  3. Company detail
employer

About “Mark Lamons”

Mikä on helpoin pokeripeli oppia?

Miksi ovat huonoja päätöksiä, kuten milloin soittaa tai check-raise kannattavaa pokeri? Kun teet huonoja päätöksiä, jotka ovat kannattavia, se johtuu usein siitä, että päätös perustui virheelliseen uskomukseen. Oletetaan esimerkiksi, että on kaksi pelaajaa, joilla molemmilla on pari ja ylikokoinen ja molemmat ovat sokeissa. Tämä on tilanne, jossa teet päätöksen virheellisen käsityksen perusteella.

Jos toinen pelaaja ei pelaa korttejaan hyvin, hän saattaa jättää, mikä olisi ollut melko selkeä pari, mikä aiheuttaa toisen pelaajan voittamaan potin. Koska tämä käsitys oli väärä, ei ole yllättävää, että päätös oli väärä, ja tappiosi. Vaikka muut pelaajat kädessä kaikki ajattelevat sinulla on hämmästyttävä käsi, et todennäköisesti ole, https://fi.poker-plans.com/ ja vaikka sinulla on hyvä käsi, hän tietää tämän, koska hän ei soita sinulle.

Bluffaaminen on aivan väärin. Vastustajasi ei saa koskaan kutsua viimeistä panosta tai nostaa sinua. Onko bluffaaminen perusteltua pokeriin? Jopa tänä päivänä ja aikakaudella, turnaukset ovat edelleen leipää ja voita online-pokeria. Pelaajat voivat valita eri rajoja, pelejä – no-limit hold’em stud ja tietenkin turnauksia. On online-pokerisivustoja, jotka tarjoavat useita pelejä yhdellä sivustolla, kuten Texas Hold’em ja Razz. Turnaukset ovat helppoja oppia, tarjoavat nopeaa toimintaa ja tarjoavat suurempia potteja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan aloitteleville pokerinpelaajille.

Mutta hieno asia online-pokeri maisemassa on, että on niin paljon enemmän valinnanvaraa. Kun ensimmäinen käsitys pelistä on kuitenkin saavutettu, siitä tulee paljon jännittävämpi. Verkossa aloittelija ei tarvitse pelata mitään erityistä pokerityyliä, eikä hänen tarvitse ymmärtää, miksi pelaaja käyttää tiettyjä käsiä. Mutta on etu, että online-pokeri antaa sinulle live-pokeria. On monia resursseja saatavilla verkossa ja kirjastoissa, jotka voivat auttaa sinua oppimaan pokerin perusteet.

Ensimmäinen askel pokerin taitojen parantamiseksi on oppia pelin perusteet. Tähän sisältyy erilaisten pokerin käsien ymmärtäminen, vedonlyöntisäännöt ja erilaiset strategiat, joita voidaan käyttää. Se on vain 20 ja löysin ne kokeillessani useita muita pokerisivustoja. Jos olet koskaan kyllästynyt työssä, tarkista ilmainen online-pokeri ohjelmisto CardStrats.com. Tiedän et ole töissä, mutta tein sen joka tapauksessa.

Lue kirjoja ja artikkeleita pokeristrategiasta pelaamistasi peleistä. Opiskele optimaalisia strategioita elementtejä, kuten pre-flop ja post-flop pelin, panostuksen koko, käsittely vedonlyönti, pelaa pois asemasta, bluffata ja soveltaa enimmäispainetta. Opi käsitteistä, kuten alueen analysoinnista, vedonlyönnin koosta, pankkien hallinnasta ja pelaajien suuntausten hyödyntämisestä. Kun sinulla on perusteet alas, syventää strategista tietämystäsi kehittyneen tutkimuksen kautta.

Study Advanced Strategy. Mitä syvällisempi strateginen tietosi, sitä älykkäämpiä voit pelata jokaista kättä. Joten jos pelaat korkean panoksen pokeria, voit ansaita paljon enemmän voittoa kuin jos pelaat vain alhaisen panoksen pokeria. Toinen syy pelata korkeammissa panoksissa on se, että se lisää mahdollisuuksiasi ansaita rahaa.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.